Céginformáció

Béta Software
Informatikai és Kereskedelmi Betéti Társaság
Kisadózó vállalkozás.
Cím: 3300 Eger, Harangláb utca 7. 1. em. 4.
Tel: 20/9241-760, 36/421-760
E-mail: info[k u ka c]betasoft.hu
Skype: betasoftware
Cégj. sz.: Cg.10-06-021498 /Heves Megyei Bíróságnál mint Cégbíróságnál/
Adószám: 23245336-2-10


Nagyobb térképre váltás

Üzleti tevékenységi kör:

Ügyviteli programok készítése: számlázó, készletkezelő, bérszámfejtő program
NOD32 Antivírus program eladása hivatalos viszonteladóként.
Nyomtatók, nyomtató kellékek forgalmazása.

Alapítás éve: 1995

A programok több mint két évtizedes múltra tekintenek vissza. Egerben és környékén több százan használnak béta szoftvert. Távolabbi felhasználók is szép számmal akadnak szerte az országban. A képernyőn megjelenő menüről vagy a kapott számláról sokan megismerik a programot.

A Profit Master Számlázó és készletkezelő program számlázási gyorsaságát még egyetlen program sem tudta felülmúlni. A lehető legkevesebb billentyűleütéssel a lehető leggyorsabban lehet számlázni. Az áruk keresését az u.n. gyorskeresés segíti, ami más programokat megelőzve már a kezdetektől része a programnak. Az előkészített számlák kezelése még ma is egyedülálló a számlázó programok között. Mindent tud, amit a nagyok.

A BÉTA-SZWIN Számlázó program forintos vagy, forintos és eurós, továbbá tetszőleges valutás változatban is kapható. A számla lehet egy nyelvű vagy két nyelvű. Online kassza helyett is alkalmazható.

A BÉTA-BR Bérszámfejtő program bérleti díja mindent tartalmaz: internetes távsegítség, jogszabálykövetés, szoftverkövetés, naprakész internetes frissítés, ABEV (ÁNYK) feladások, stb.

Jelenleg a 20-25 éves programok 32 bites változatai kaphatók. Ezek valódi Windows-os programok amelyek némelyike a megszokott billentyűzet-használatot örökölte a DOS-os programtól. A Windows XP Vista, 7 illetve Windows 10 alatt is kifogástalanul működnek. Egyedülálló módon mind karakteres mind Windows-os nyomtatókra képesek nyomtatni. Nem rég került bevezetésre a PDF fájlba való nyomtatás lehetősége. A program listái továbbíthatók e-mailben illetve valamilyen adathordozón, és így a cél számítógépen megjeleníthetők, nyomtathatók. (árjegyzék, főkönyvi kivonat, stb.)

1992 május 19-én váltottam ki az egyéni vállalkozói igazolványomat. Innét számítva már 25 éves a Béta Software. A betéti társaság 1995-ben alakult. Az első program a Profit Master volt. A Béta Programstúdió Bt. megalakulásakor még a software szó viszonylag ismeretlen volt, ezért illetve a magyar név előnyben részesítése miatt a software helyett a programstúdió került a cég nevébe. A delfines emblémában a "Béta Software" már 1992 óta szerepel. Mivel manapság a szoftver szó elterjedtebb és jobban kifejezi a cég tevékenységét mint a "program", így a névváltozás történt. A cég új neve: Béta Software Bt.

"Béta Software. Ami egyszerű, az jó is!"

Pogonyi László cégvezető