BÉTA-BR2022 2022 évi bérszámfejtő program

A 2022 évi bérszámfejtő program csak bérelhető:
- egy cég, korlátlan dolgozó 4500Ft+ÁFA/hó;
- korlátlan cég, korlátlan dolgozó 6500Ft+ÁFA /hó;
A bérleti díjat minimum 3 hónapra előre kell fizetni. A bérleti díj mindent tartalmaz: internetes távsegítség, jogszabálykövetés, szoftverkövetés. Naprakész internetes frissítés. ÁNYK feladások. szocho kedvezmények kezelése, arányos szolgálati idő, stb.
TÖRZSADATOK ÁTVÉTELE A 08-as ÁNYK NYOMTATVÁNYBÓL!
További információ telefonon: 20/9241-760 vagy emailben: info[kukac]betasoft.hu illetve a http://www.betasoft.hu/kapcsolat oldalon.
A demo program letölthető innét: http://www.betasoft.hu//letoltes/betabr2022demo10.exe

BÉTA-PM Profit Master Számlázó és készletkezelő program

A számlázási gyorsaságát még egyetlen program sem tudta felülmúlni. A lehető legkevesebb billentyűleütéssel a lehető leggyorsabban lehet számlázni. Az előkészített számlák kezelése egyedülálló megoldás a számlázó programok között.

BÉTA-SZWIN Számlázó programok

Választható forintos vagy eurós, forintos és eurós, továbbá tetszőleges valutás számlázó program. A számla lehet egy nyelvű vagy két nyelvű. Online kassza helyett is alkalmazható. Havonta feladás készíthető a számlák adatairól a nyomtatványkitöltő programhoz (ÁNYK-PTGSZLAH)

BÉTA TE+ Tárgyi eszköz nyilvántartó program

Hagyományos, billentyűzetről kezelhető windows-os tárgyi eszköz program.
Külön számviteli és külön adótörvény szerinti tárgyi eszköz karton. Maradványérték kezelése. Fejlesztési tartalék kezelése. Eltérő üzleti év kezelése.

Árak: egycéges: 50000Ft+ÁFA többcéges 65000Ft+ÁFA

További információ telefonon: 20/9241-760 vagy emailben: info[kukac]betasoft.hu illetve a http://www.betasoft.hu/kapcsolat oldalon.

BÉTA PT+ Házi pénztár program

Pénztárbizonylatok nyomtatása. Pénztár egyenleg folyamatos követése. Időszaki pénztár zárás egy gombnyomásra.